header image
Website Oecumenische Geloofsgemeenschap Helmerhoek
Hoofdpagina arrow Organisatie arrow Organisatiestructuur
Organisatiestructuur

Dit organisatiestructuur is grotendeels is opgebouwd rondom werkgroepen. Centrale beleidsvorming wordt verzorgd door de Oecumenische Raad Helmerhoek.

Organisatiestructuur
De OGH wordt gekenmerkt door het grote aantal vrijwilligers dat in allerlei werkgroepen actief is. Dit is terug te vinden in de organisatiestructuur van de OGH die grotendeels is opgebouwd rondom die werkgroepen en daaronder vallende subwerkgroepen. Centrale beleidsvorming en coördinatie van onder andere het beleid wordt verzorgd door de Oecumenische Raad Helmerhoek.

Werkgroepstructuur

Werkgroepstructuur

De Oecumenische Raad Helmerhoek
De bestuurlijke taken van de OGH worden gedragen door de Oecumenische Raad Helmerhoek. Zij bepaalt het algemene beleid ten aanzien van het werk in de OGH; zowel inhoudelijk als operationeel. Daartoe wordt o.a. jaarlijks een beleidsplan opgesteld. Verder stimuleert, begeleidt en coördineert zij de activiteiten van de diverse werkgroepen. Ook de vertegenwoordiging van de OGH naar buiten is een taak van de Raad.

De Raad bestaat uit 9 leden; bij voorkeur 3 Hervormde, 3 Gereformeerde en 3 Rooms Katholieke leden, aangevuld met de in de gemeenschap werkende pastores. Drie leden uit de Raad vormen samen het dagelijkse bestuur, welke de vergaderingen voorbereid. Alle leden van de Raad worden bevestigd voor hun taak.

Contactgegevens van OGH raadsleden en OGH werkgroepen vindt u op de pagina 'Contact'.

Aanmelden
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthoud mijn gegevens
Wachtwoord Herinnering
Aanmelden nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in om de OGH nieuwsbrief per e-mail te ontvangen.


| Stuur vragen en opmerkingen over de website naar: