header image
Website Oecumenische Geloofsgemeenschap Helmerhoek
Hoofdpagina arrow Activiteiten arrow Theaterstuk ‘Een vloog over het koekoeksnest’ in Helmertheater
Theaterstuk ‘Een vloog over het koekoeksnest’ in Helmertheater

images/stories/Nieuwsbrief104/theaterstuk.pngOp donderdag 15 november 2018 om 19.00 uur voert de toneelvereniging Puur Sap het theaterstuk ‘Één vloog over het koekoeksnest' op, dat een bewerking is van de legendarische film ‘One flew over the cuckoo's nest' (Miloš Forman,1974).
De voorstelling vindt plaats in het Helmertheater op het terrein van Mediant aan de Broekheurnering 1050 te Enschede.

Het verhaal
Onder leiding van de regisseurs Nicole de Wit en René van de Wateringen zetten 12 acteurs en actrices het verhaal neer dat zich afspeelt  in een vroegere psychiatrische inrichting. McMurphy laat zich, om onder een gevangenisstraf uit te komen, opnemen. Hij komt op een afdeling terecht die onder de strikte leiding staat van zuster Ratched. De patienten zijn volkomen apathisch onder haar gezag en door de medicatie. Alles onder het mom van therapeutische regels.
McMurphy kan dat niet accepteren en komt in opstand. Met de patienten sluit hij een weddenschap af, dat hij zuster Ratched klein kan krijgen.

Deze avond is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de toneelvereniging Puur Sap en de Dienst Geestelijke Verzorging van Mediant.

De toegang is vrij. 

Aanmelden
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthoud mijn gegevens
Wachtwoord Herinnering
Aanmelden nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in om de OGH nieuwsbrief per e-mail te ontvangen.


| Stuur vragen en opmerkingen over de website naar: