header image
Website Oecumenische Geloofsgemeenschap Helmerhoek
Hoofdpagina arrow Nieuws arrow Uit de Raad april 2019
Uit de Raad april 2019

Enkele punten uit de raadsvergadering van 2 april 2019.

  • De werkgroep liturgie, vaste voorgangers en pianisten/organisten waren uitgenodigd en er is van gedachten gewisseld over hoe er met elkaar vorm wordt gegeven aan de onderlinge samenwerking. Wat gaat goed en wat kan beter? Meestal verloopt de samenwerking uitstekend, enkele afspraken werden opnieuw geformuleerd. Gerdien Looman zal één en ander verwerken en aanpassen in de bestaande afspraken.
  • Albert Fransen was namens de raad op 20 maart aanwezig bij een vergadering van de stedelijke pastoraatswerkgroep van Rooms Katholiek Enschede.

Hij heeft de groep twee vragen gesteld:

  1. Wil de pastoraatswerkgroep 2x per jaar het contactplatform zijn tussen OGH en RKE én
  2. Zien jullie als werkgroep de meerwaarde van een stedelijke bijeenkomst waar alle oecumenische initiatieven uitgenodigd worden

De pastoraatsgroep reageerde niet afwijzend; in mei vergadert de werkgroep weer, waarna ze zullen terugkoppelen over het vervolg.

  • Tijdens de gemeentebijeenkomst op 7 april zal gevraagd worden of er iemand is die de organisatie van OGH uitstapjes op zich wil nemen
  • Rolf ter Stege zal stoppen met zijn werkzaamheden voor de werkgroep publiciteit. Er wordt een vervanger gezocht. 
  • De website van de OGH wordt regelmatig bezocht door verschillende mensen. Belangrijk dat de site voldoet aan wensen en behoeften en dat informatie eenvoudig te vinden is. Mogelijk dat er tips zijn ter verbetering. Dit zal worden onderzocht door uit te vragen bij verschillende gebruikers/gemeenteleden.  

Opmerkingen van Gebruikers
Your Name / Email Address

Aanmelden
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthoud mijn gegevens
Wachtwoord Herinnering
Aanmelden nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in om de OGH nieuwsbrief per e-mail te ontvangen.


| Stuur vragen en opmerkingen over de website naar: