header image
Website Oecumenische Geloofsgemeenschap Helmerhoek
Hoofdpagina arrow Activiteiten arrow Informatie avond over reis en verblijf op Iona in 2020
Informatie avond over reis en verblijf op Iona in 2020

Op dinsdag 22 oktober is er een informatie avond over een reis en verblijf in de abdij op het kleine eiland Iona voor de Schotse westkust van 12 - 18 september 2020.
Die week staat in het teken van maken van muziek en samen zingen.

images/stories/Nieuwsbrief115/iona2.jpgIona staat voor een internationale oecumenische geloofsgemeenschap die levend wordt gehouden door vrijwilligers uit de hele wereld. De abdij stamt uit 565 na Chr. en is begin vorige eeuw geheel gerestaureerd. De afgelopen jaren heeft er een grootschalige renovatie plaatsgevonden om het gebouw toegankelijker en geschikt te maken voor de 21e eeuw.

Een week op Iona betekent deel uit maken van de Iona gemeenschap. Er wordt samen gegeten en gewerkt. Diensten worden bijgewoond en het aangeboden programma wordt gevolgd. Daarnaast is er veel ruimte om individueel dingen te ondernemen, maar ook voor ontmoeting. Er wordt uitsluitend Engels gesproken, maar omdat we met elkaar zijn hoeft dat geen belemmering te zijn.

Tijdens de informatie avond zijn er beelden van Iona om een indruk te krijgen van de reis, waar het ligt en hoe het er uit ziet. Daarnaast is er aandacht voor wat men kan verwachten gedurende die week en praktische informatie zoals hoe de reis verloopt en wat men moet meenemen.

De kosten liggen om en nabij de € 1000 - 1100, inclusief reiskosten, verblijfs- en etenskosten. Tijdens die avond kan men zich voor de reis opgeven. Er kunnen maximaal 12 personen mee. Als je al zeker weet dat je mee wilt, neem dan alvast je paspoort mee voor de inschrijving.

Datum: dinsdag 22 oktober 2019
Locatie: Leslokaal Medisch Centrum Helmerzijde
Tijdstip: 19.00 uur.

Ds. Bob Wijnbergen (e-mail:  , mobiel: 06 42390733)

Aanmelden
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthoud mijn gegevens
Wachtwoord Herinnering
Aanmelden nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in om de OGH nieuwsbrief per e-mail te ontvangen.


| Stuur vragen en opmerkingen over de website naar: