header image
Website Oecumenische Geloofsgemeenschap Helmerhoek
Hoofdpagina arrow Activiteiten arrow Spiritualiteit Enschede
Spiritualiteit Enschede

De katholieke parochie Enschede heeft voor het huidige seizoen het thema "Spiritualiteit" voor haar activiteiten. Deze activiteiten zijn voor iedereen die verdieping zoekt en vragen stelt! en staan in de folder ‘Spiritualiteit' beschreven (klik op de link om de folder te bekijken).

images/stories/Nieuwsbrief116/spiritualiteit enschede.jpg

Binnen dit thema zijn er veel activiteiten van die gericht zijn op het thema. Als raad OGH willen we de verschillende activiteiten van de katholieke parochie Enschede onder je aandacht brengen. En je uitnodigen om hier aan deel te nemen. Je kan je opgeven voor een activiteit, de wijze waarop staat bij de desbetreffende activiteit gemeld.
Een groot deel van deze activiteiten staan ook in de agenda in deze Nieuwsbrief (hieronder) en op de website van de OGH.

Wij kunnen ons voorstellen dat het leuker is om met een aantal OGH-ers samen aan een activiteit deel te nemen. Dit kan om in je eigen kring mensen te vragen of zij ook interesse hebben maar het kan ook door aan te melden bij het volgende e-mailadres . De beheerder van dit e-mailadres zal dan de geïnteresseerden voor de activiteit samenbrengen.

Namens de Raad van de OGH
Bé Meerman

Aanmelden
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthoud mijn gegevens
Wachtwoord Herinnering
Aanmelden nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in om de OGH nieuwsbrief per e-mail te ontvangen.


| Stuur vragen en opmerkingen over de website naar: