header image
Website Oecumenische Geloofsgemeenschap Helmerhoek
Hoofdpagina arrow Vieringen arrow Oecumenische viering in de week van Gebed voor de eenheid
Oecumenische viering in de week van Gebed voor de eenheid

Op zondag 19 januari 2020 vieren we met elkaar de oecumenische viering in het kader van de week van Gebed voor de eenheid met als thema: Meer dan gewoon.

images/stories/Nieuwsbrief118/oecumenische viering.jpgVeel verschillende kerken uit Enschede werken hiertoe samen. De cantorij van de Ontmoetingskerk zingt, en begeleidt de samenzang.
Van de verschillende kerken worden muzikanten gevraagd om samen muziek te maken en ook een deel van de samenzang te begeleiden. Ook hiermee wordt eenheid in praktijk gebracht.

Dit jaar is de viering voorbereid door de Christenen in Malta. In Malta werd Paulus destijds buitengewoon vriendelijk ontvangen en de voorbereidingsgroep heeft dat voor Enschede vertaalt in een ‘Meer dan gewone' viering.

Tijdens de viering is er een speciale kindernevendienst, zodat de kinderen op hun eigen wijze met ons mee kunnen vieren.

De collecte tijdens deze viering is bestemd voor kinderen en tieners uit Vayk in Armenië. Een groep jongeren uit Enschede gaan naar Vayk en zorgen voor een geweldige week voor de kinderen van Vayk.
Daarnaast bouwen zij bij ‘daycare center' in Vaky mee aan een nieuwe speeltuin. Zie ook: https://www.lst.nl/project/armenie-vayk/

De viering zal dit keer zijn in het Helmertheater, de plek waar de Oecumenische Geloofsgemeenschap Helmerhoek, haar wekelijkse vieringen houdt. Ook dit is ‘Meer dan gewoon'.

Plaats: Helmertheater, Broekheurne-Ring 1050, 7546 TA Enschede
Datum: 19 januari 2020
Aanvang: 10:00 uur.

We hopen velen van u te mogen ontmoeten op 19 januari 2020. 

Aanmelden
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthoud mijn gegevens
Wachtwoord Herinnering
Aanmelden nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in om de OGH nieuwsbrief per e-mail te ontvangen.


| Stuur vragen en opmerkingen over de website naar: